Καλλιτέχνες

giotisssssΟ Δημήτρης Γιωτης είναι ένας σχετικά νέος (δισκογραφικά) τραγουδιστής ο οποίος όμως έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική δουλειά η οποία κυκλοφόρησε πριν 5 χρόνια περίπου, με τον τίτλο «ΜΗΝΥΜΑ».
Έχει ασχοληθεί και με την Βυζαντινή Μουσική και αυτό τον έχει κάνει να έχει μια ιδιαιτερότητα στην ερμηνεία του. Κατάγεται από τα Γιάννενα και είναι επαγγελματίας τραγουδιστής από πολύ μικρός. Ήδη μετράει 15 χρόνια στον χώρο.
Μέσα από το πρώτο του CD, τραγούδια όπως το «ΜΗΝΥΜΑ», «ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ», «ΠΕΣ ΤΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ» έγιναν γνωστά πανελλαδικά γιατί έπαιξαν στα περισσότερα ραδιόφωνα την Ελλάδας.


Πριν 3 χρόνια περίπου κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τον τίτλο «ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ». Μέσα στο δεύτερο CD του είχε την πολύ μεγάλη επιτυχία «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» η οποία τον έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό καθώς επίσης και το «ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ»
«ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», είναι ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Δημήτρη με τραγούδια δικά του αλλά και άλλων καταξιωμένων δημιουργών. Mέσα από αυτό το CD, εκτός από το τραγούδι που ήταν ο τίτλος του CD, ξεχώρισε το τραγούδι με τον τίτλο «ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ» σε στίχους και μουσική του Δημήτρη. Επίσης αίσθηση έκανε και η επανεκτέλεση του τραγουδιού του Γιώργου Σαρρή (Ζιγκ Ζαγκ) «ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ».
Έχει τραγουδήσει τραγούδια καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών όπως του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Σταμάτη Γονίδη, του Ηλία Φιλίππου, του Κ. Μποσνάκη, του Κοσμά, του Ε. Κουζέλη κ.αλ.
Ο Δημήτρης εκτός από τραγουδιστής είναι και συνθέτης. Γράφει στίχους και μουσική. Τραγούδια του έχουν τραγουδήσει γνωστοί τραγουδιστές με αποκορύφωμα τον χρυσό δίσκο που πήρε με το μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο συμμετέχοντας με 2 τραγούδια (Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ & ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ) στον cd του !!!
Επίσης έχει συνεργαστεί με μεγάλους τραγουδιστές όπως ο Θεμης Αδαμαντίδης, ο Ζαφείρης Μελλάς, η Κατερίνα Στανίση, ο Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, και πολλούς ακόμα.
H συνεργασίας του με την INTERWELL MUSIC PRODUCTIONS και τον Κο Πολίτη (MASTER OUTDOOR) έφερε το τραγούδι «ΘΕΑ ΜΟΥ» το οποίο είναι το πιο πρόσφατο τραγούδι του Δημήτρη και παρόλο που έχει κυκλοφορήσει μόνο σε digital μορφή έχει κάνει ήδη πολύ δυναμική παρουσία!!! Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ με 10 τραγούδια.

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLEΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin