Διάφορα
«Καλά Χριστούγεννα» εύχεται το προεδρικό ζεύγος  
O πρόεδρος Τραμπ και η Μελάνια έβγαλαν την πρώτη τους Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία στον Λευκό Οίκο.

Πιασμένοι χέρι-χέρι και ντυμένοι στα μαύρα χαμογελούν στο φακό και εύχονται «Καλά Χριστούγεννα».

Παρά τις βελτιώσεις σε σχέση με το περσινό, οι κάτοικοι της Ρώμης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με το νέο χριστουγεννάτικο δέντρο τους  

Πολλοί κάτοικοι της ιταλικής πρωτεύουσας διαμαρτύρονται για το φτωχό χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Πρόκειται για την έρευνα του FBI για την διαχείριση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Χίλαρι Κλίντον από ιδιωτικό διαμετακομιστή, την περίοδο που η ίδια υπηρετούσε στο αμερικανικό υπουργείο των Εξωτερικών  

 
Την ικανοποίησή τους για τη θέσπιση της «μόνιμης διαρθρωμένης συνεργασίας (PESCO)» στην άμυνα εξέφρασαν οι «27» αρχηγοί των κρατών και των κυβερνήσεων της ΕΕ στα συμπεράσματα που υιοθέτησαν σχετικά με τον τομέα της ασφάλειας και άμυνας.

Την παραγραφή φόρων που οφείλουν στο δημόσιο 50 εκατομμύρια ψηφοφόροι συνολικού ύψους 1,5 δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν.  
Την παραγραφή φόρων που οφείλουν στο δημόσιο 50 εκατομμύρια ψηφοφόροι συνολικού ύψους 1,5 δισ.

Γκέτεμποργκ, διάσκεψη κορυφής της ΕΕ για κοινωνικά θέματα, τη δίκαιη απασχόληση και την ανάπτυξη  
Tη «σημασία της κοινωνικής, εκπαιδευτικής και πολιτιστικής διάστασης των πολιτικών» που εφαρμόζει η ΕΕ για την «αμοιβαία προσέγγιση των Ευρωπαίων και την οικοδόμηση του κοινού μας μέλλοντος» τονίζουν οι αρχηγοί των κρατών και των κυβερνήσεων της ΕΕ στα συμπεράσματα που υιοθέτησαν για την κοινωνική διάσταση της Ένωσης.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε ότι οι απόπειρες να επιλυθεί στρατιωτικά η κρίση με τη Βόρεια Κορέα θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.  
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε ότι οι απόπειρες να επιλυθεί στρατιωτικά η κρίση με τη Βόρεια Κορέα θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα ζητώντας να ξεκινήσουν συνομιλίες.

Μια 27χρονη κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα για να ξεπλύνει χρήμα προκειμένου να χρηματοδοτήσει το Ισλαμικό Κράτος.  
Μια 27χρονη τεχνικός ασφαλείας σε νοσοκομείο προαστίου της Νέας Υόρκης κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα για να ξεπλύνει χρήμα προκειμένου να χρηματοδοτήσει το Ισλαμικό Κράτος.

H πρωην βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ και υπέρμαχος της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση πυροβολήθηκε και μαχαιρώθηκε λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα για το Brexit.  

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLEΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin