Διάφορα

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επέτρεψε σήμερα στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να εφαρμόσει την πολιτική του, αναφορικά με την απαγόρευση σε διεμφυλικά άτομα να υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις καθώς οι δικαστές ανέστειλαν τις αποφάσεις που είχαν λάβει κατώτερα δικαστήρια, τα οποία είχαν ακυρώσει την απαγόρευση με το σκεπτικό ότι παραβίαζε το σύνταγμα.

Από τις 17 Νοεμβρίου το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία μονοπωλεί την επικαιρότητα και δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι στο διάλειμμα στο σχολείο παίζουν «κίτρινα γιλέκα κι αστυνόμους», σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο BFMTV.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού αεροσκάφους, στο οποίο επέβαινε ο Αργεντινός επιθετικός Εμιλιάνο Σάλα διακόπηκαν αφού έπεσε το σκοτάδι και η αστυνομία του νησιού Γκέρνζι θεωρεί ότι όσο περνούν οι ώρες ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί οι επιβαίνοντες, στην περίπτωση που είχαν καταφέρει να προσθαλασσωθούν.

Ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι δήλωσε σήμερα, την επομένη μιας νέας αντιπαράθεσης ανάμεσα στη Γαλλία και την Ιταλία, πως ελπίζει ότι ο γαλλικός λαός θα απελευθερωθεί σύντομα από έναν «πολύ κακό πρόεδρο».

Η βιτρίνα ενός καταστήματος γίνεται θρύψαλα καθώς ο οδηγός ενός Peugeot 207  δεν υπολόγισε καλά την πορεία του, τρέχοντας με ένα κλεμμένο όχημα στους δρόμους του βρετανικού Μπέρμιγχαμ.

Το κύκλωμα ασφαλείας έπιασε το αυτοκίνητο να περνά τη βιτρίνα του καταστήματος ένδυσης το πρωινό του Σαββάτου, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να εγκαταλείπουν άμεσα τη σκηνή, αν και το περιπολικό ήταν στο κατόπι τους.

Εκστρατεία με αίτημα την αναθεώρηση του άρθρου 336 του ελληνικού Ποινικού Κώδικα και την τροποποίηση του ορισμού του βιασμού, με βάση την απουσία συναίνεσης στη σεξουαλική πράξη, ξεκινά το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου διαβεβαίωσε σήμερα ότι «η αριστερά δεν θα επιβληθεί» στη Λατινική Αμερική, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο η περιοχή να γίνει «μπολιβαριανή», σε μια ομιλία που εκφώνησε ενώπιον της διεθνούς ελίτ, που συναντάται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Υπάρχουν ιστορίες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για την ανθρώπινη φύση και τον δρόμο που έχουμε πάρει ως κοινωνία, κι αυτή είναι μια τέτοια ιστορία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro» λοιπόν, ανάστατη είναι η ιατρική κοινότητα της Αγγλίας από ένα νέο προϊόν φροντίδας που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Lush και έχει το σχήμα μελιτζάνας.

Η Ρωσία επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της να υπογράψει με την Ιαπωνία μια συμφωνία ειρήνης που θα βασίζεται στην διακήρυξη, που είχαν υπογράψει η ΕΣΣΔ με την Ιαπωνία το 1956 η οποία προβλέπει και την σύναψη ειρηνευτικής συμφωνίας, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μετά το τέλος των συνομιλιών που είχε στην Μόσχα με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε.

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLEΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin