Διάφορα

Η εικονιζόμενη Αμπιγκέιλ Αρίας μετρά μόλις έξι χρόνια ζωής στον κόσμο μας, και από αυτά, τα δύο δίνει σκληρή και μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Μπορεί να είναι μικρή η Abigail αλλά έχει ένα μεγάλο όνειρο: να γίνει αστυνομικός.

Και την περασμένη εβδομάδα, το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και η ίδια ορκίστηκε επισήμως επίτιμος αστυνομικός στο Αστυνομικό Τμήμα του Φρίπορτ, στο Τέξας.

Η 6χρονη πάσχει από μία μορφή καρκίνουπου πλήττει τα νεφρά. «Η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες δεν είχαν αποτέλεσμα και βασικά πλέον η οικογένεια έχει ακουμπήσει τις ελπίδες της στα χέρια του Θεού και προσεύχεται για ένα θαύμα» δήλωσε στο CNN ο επικεφαλής της αστυνομίας του Φρίπορτ Raymond Garivey Jr.

«Είπαν πως είναι η ώρα να απολαύσει τη ζωή» σχολίασε η μητέρα της. «Είναι πολύ σκληρό, κλαίγαμε για εβδομάδες».

Ο Garivey συνάντησε την Αμπιγκέιλ τον Δεκέμβριο, σε μία εκδήλωση της αστυνομίας. Στη διάρκειά της, η 6χρονη εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει αστυνομικός, όταν μεγαλώσει.

«Το φανταστικό χαμόγελό της και η βούλησή της να συνεχίζει να πολεμά τους ‘κακούς’ μέσα στο σώμα της… Ήθελα να κάνω το όνειρό της πραγματικότητα» είπε ο Garivey. «Πρέπει να τη συναντήσεις για να καταλάβεις πραγματικά τι σπουδαίο κορίτσι είναι και πόσο εμπνέει».

Ο ίδιος κίνησε αμέσως τις διαδικασίες για να ζήσει η Αμπιγκέιλ αυτό που ονειρευόταν. Απευθύνθηκε σε μία εταιρεία για να φτιάξει την ειδική στολή της μαζί με κάποια αξεσουάρ.

Η Αμπιγκέιλ ορκίστηκε με την οικογένειά της στο πλευρό της και παρόντες αστυνομικούς από όλη την  πολιτεία.

«Την έχει στείλει ο Θεός, χωρίς αμφιβολία» σχολίασε ο Garivey. «Η ιστορία της έφερε κοντά αστυνομικούς από πολλά μέρη και ήταν μία μαγική στιγμή για όλους όσοι ήταν παρόντες».

Ο αστυνομικός που διαβάζει τον όρκο λυγίζει, με την 6χρονη απέναντί του. Και δεν είναι ο μόνος...

A Texas police officer is overcome with emotion while swearing in 6-year-old Abigail, who is fighting cancer, as an honorary officer—so she could fight "the bad guys" in her body. https://t.co/FdV6sE7ONQpic.twitter.com/qz89Dpz94e

— ABC News (@ABC) 11 February 2019

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLEΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin