Ψυχαγωγία

Η νίκη των Διασήμων στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor 2 προκάλεσε ειρωνείες από την πλευρά των Μαχητών.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγωνίσματος ο κινηματογραφιστής Νίκος Θωμάς αναφέρθηκε στο μύθο του Αισώπου, χαρακτηρίζοντας εμμέσως τους Διάσημους χελώνες και τους εαυτούς τους λαγούς, που ενώ έφταναν στο πρώτοι στον στόχο δεν τον πετύχαιναν.

Όπως ήταν φυσικό οι Διάσημοι, που μετά τη νίκη τους έφαγαν και μια μακαρονάδα, αντέδρασαν στις μεταξύ τους συζητήσεις.

«Η πλειοψηφία της ομάδας δεν είναι χελώνες. Νομίζω ότι αυτό που είπε ο Νίκος ήταν φοβερά άστοχο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάρα πολλοί παίκτες της ομάδας μου φτάσανε πολύ πιο γρήγορα. Δεν στέκει. Ο Νίκος έχει πει πολλά… μάλλον δεν καταλαβαίνει!», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

«Όταν πεινάς μπορεί να λες κάποια πράγματα τα οποία όμως δεν τα εννοείς στην πραγματικότητα. Λόγω της πείνας είναι λογικό να έχει κάποιος παραπάνω νεύρα…» τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα.

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θεώρησε κακή την αναφορά στο μύθο του Αισώπου. «Είναι καλό κάποια φορά κάποιος να σε υποτιμάει ή να υπερτιμάει τις ικανότητές του και στο τέλος να την ψιλοπατάει».

«Δεν θα υπήρχε πιο τιμητικό να με πουν χελώνα ή μάλλον να με παραδειγματίσουν με ένα παραμύθι το οποίο έχει μεγάλη σημασία» είπε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLEΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin