Ψυχαγωγία

Ο πρωταθλητής τους Τάε Κβο Ντο, Μιχάλης Μουρούτσος, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2 και το ΣΚΑΪ μετέδωσε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο Μουρούτσος μίλησε για αυτά που θα κρατήσει από το παιχνίδι αλλά και για το πώς νιώθει που έφυγε σε αυτό το σημείο του Survivor 2.

«Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο από το νησί είναι τα πάντα. Ό,τι έχω ζήσει αυτό το νησί από την ώρα που μπήκα, μέχρι και την τελευταία στιγμή, θα είναι κάτι που θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή. Η εναρμόνιση μου με τη φύση, τα συναισθήματα που έχω νιώσει και τα καλά και τα κακά, τα έπαθλα, οι πάρα πολλοί αγώνες και όλα αυτά τα συναισθήματα από τον πρωταθλητισμό που ξύπνησαν στον στίβο μάχης μετά από τόσα χρόνια, οι συγκινήσεις που νιώσαμε όταν αποχωρούσαν διάφοροι συμπαίκτες μας. Οπότε νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια στιγμή. όλες οι στιγμές ήταν μοναδικές και ξεχωριστές.

Το γεγονός ότι σήμερα αποχωρώ με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Γιατί παρόλο που φεύγω από το παιχνίδι, όταν βλέπεις ότι ο τερματισμός είναι τόσο κοντά… Από την άλλη σκέφτομαι το πόσο πολύ άντεξα μέσα στο Survivor, 20 ολόκληρες εβδομάδες, που αυτό από μόνο του με κάνει να νιώθω υπερήφανος, το ότι άντεξα όλες αυτές τις κακουχίες, τις αντιξοότητες και από την άλλη δεν αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου. Παρέμεινα ο ίδιος, με τις ίδιες αξίες, τις ίδιες σκέψεις που είχα πάντα σαν άνθρωπος, κατάφερα να εναρμονιστώ με τη φύση, να νιώσω τεράστια ισορροπία και αρμονία μέσα μου και να ζήσω όλα αυτά που έζησα. Οπότε μόνο χαρά θα μπορούσα να νιώσω» είπε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «θα κρατήσω πάρα πολλά πράγματα. Το Survivor ήταν για εμένα ένα πανεπιστήμιο και νιώθω ότι φεύγω με ένα πτυχίο, το οποίο θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Νιώθω ότι από τη μία τσέπη κουβαλάω πάρα πολλά όπλα και εφόδια από τον πρωταθλητισμό και στην άλλη τσέπη θα βάλω κάποια εφόδια τα οποία κέρδισα μέσα από εδώ. Ο συνδυασμός αυτών ων δύο πραγμάτων θα με κάνει στα 38 μου χρόνια να νιώθω ακόμα πιο δυνατός μέσα μου, να νιώθω ότι την οποιαδήποτε δυσκολία μπορώ να καταφέρω να την προσπεράσω. Μου θύμισε ότι βασικά με λίγα πράγματα στη ζωή μπορείς να είσαι ευτυχισμένος. Αυτό ήταν κάτι το οποίο το είχα καταλάβει πολλά χρόνια τώρα. Αλλά το Survivor μου το θύμισε πολύ έντονα αυτό».

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLEΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin