Ψυχαγωγία

Για τους στρατιωτικούς του αεροδρομίου Μεγάρων μαγείρεψαν οι διαγωνιζόμενοι στο MasterChef 3, στην τελευταία εξωτερική δοκιμασία. Μάλιστα, στην αρχική πρόβλεψη για 50 μερίδες προστέθηκαν και 30 αλεξιπτωτιστές, που έφτασαν στο αεροδρόμιο από αέρος, ανεβάζοντας τον αριθμό των μερίδων αλλά και τον βαθμό δυσκολίας για τους μάγειρες.

Στο σερβίρισμα των στρατιωτικών, η Ασημίνα ήταν πολύ φιλική. «Να σας πω και ένα μπράβο γι' αυτό που κάνετε, είναι πάρα πολύ ωραίο, με τ' αεροπλάνα» ανέφερε κάποια στιγμή σερβίροντας. «Αχ, καλώς τον, έχεις και ωραία μάτια...» είπε απευθυνόμενη σε κάποιον στρατιώτη.

«Εντάξει, το σερβίρισμα μου άρεσε πάρα πολύ, είχαμε να κάνουμε και με άντρες... Το δυνατό μου σημείο εκεί πέρα, στους άνδρες» σχολίασε μετά στην κάμερα.

«Δεν πιστεύω να σας κάνει τα γλυκά μάτια η ξανθιά» έλεγε στη συνέχεια ο Τάσος, αρχηγός της μπλε ομάδας, καθώς οι στρατιωτικοί έφταναν στο δικό του μέρος του πάγκου σερβιρίσματος. «Ψηφίστε μπλε, ψηφίζουμε το εθνόσημο!»

Τη σκυτάλη πήρε και η συμπαίκτριά της στο MasterChef Ιωάννα, η οποία είπε στην κάμερα: «Η Ασημίνα δε νομίζω να ρίξει γκόμενο. Γιατί είμαι της άποψης ότι σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLEΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin